SVATEBNÍ SET BORDÓ

Set svatebních tiskovin v barvě bordó s květinovým motivem. Rádi bychom se i v tomto případě pochlubili komplexním zpracováním tohoto setu, ale chlubili bychom se cizím peřím, na naše bedra byla tentokrát uložela jen příprava výroby a výroba samotná. S grafickým zpracováním se popasovala sama nevěsta a nutno poznamenat, že se ctí :). Tento svatební set se skládá z oznámení, pozvánky ke svatebnímu stolu, infokarty s informacemi o svatebních darech a z vsadky (vkladu) určené pro vložení do modrých poštovních obálek. Celý set je, jak už bylo uvedeno, laděn do barvy bordó, barevně se vymyká pouze barva obálky, která komplementárně vyzdvihuje modrou barvu některých květů.

 

Svatební oznámení v barvě bordó
  • Popis

    Celý svatební set je vyroben na bílém hlazeném papíru – svatební oznámení a infokarty na gramáži 300 g/m2, vsadka do obálky na 100 g/m2. Bílá barva podkladu byla zvolena proto, aby nebyly zkresleny barvy tisku a hlazený povrch byl volen, abychom dosáhli co nejvyšší kvality tisku plochy. Celý set je zpracován digitálním tiskem, kromě toho svatební oznámení si nese přidanou hodnotu v podobě technologie termoražby – jména snoubenců jsou provedena metalickou fólií v barvě rose gold (růžové zlato). Ražba dává oznámení slavnostnější ráz a zvolená barva fólie pěkně doplňuje barevné schéma setu. Tvaru vsadky do obálky bylo dosaženo pomocí technologie laserového výseku. Celkově svatební set působí velmi příjemným, protepleným dojmem.

  • Další fotografie tohoto produktu naleznete ve fotogalerii pod poptávkovým formulářem.

  • Orientační cenu tohoto designu na přání klienta neuvádíme.

    Cena produktů zpracovaných na zakázku se kalkuluje vždy individuálně a je závislá na tom co od tiskoviny očekáváte – na tom, z jakých materiálů bude produkt vyroben, jaké technologie budou vstupovat do výrobního procesu a na tom, jaké množství požadované tiskoviny se bude vyrábět. Při zpracování cenové nabídky vycházíme z informací uvedených ve formuláři, proto se snažte být v popisu vašich požadavků co nejpřesnější.

  • Pokud se Vám tento styl designu líbí napište nám, rádi pro vás vymyslíme a vyrobíme něco v podobném duchu.
    Přes poptávkový formulář níže nám sdělte předpokládané množství požadovaného produktu a pokuste se co nejpřesněji formulovat své představy o tom, jak by měla tiskovina vypadat. Pro zaslání případných podkladů (obrázky, náhledy, tisková data apod.) můžete využít poslední kolonku formuláře nebo data můžete zaslat dodatečně e-mailem.
    Na vaši poptávku budeme bezodkladně reagovat, v případě nejasností společně doladíme vaše požadavky a zpracujeme vám cenovou nabídku. Po jejím schválení se pustíme do práce na grafickém zpracování nebo, v případě dodaných korektních podkladů, rovnou do přípravy výroby.
    Těšíme se na spolupráci s vámi.

Poptávkový formulář

* Povinné položky